tg STAN, Kloppend Hert en Moussem

Move (on)

van / met

By and with
Btissame Bourrich, Evgenia Brendes, Jolente De Keersmaeker, Olga Mouak, Haider Al Timimi, Issam Dakka, Youness Khoukhou en Frank Vercruysse
Production
tg STAN
Coproduction
Kloppend Hert, Moussem, Toneelhuis, Vooruit

Al een hele tijd verzamelen de spelers van STAN op hun werktafel teksten van schrijvers uit het Midden-Oosten, Noord-Afrika en de diaspora. Teksten over verlangens en frustraties, fricties en tegenstrijdigheden, en wat er leeft in steden hier en daar. Vanuit de interesse voor Arabische literatuur en theater zocht en vond tg STAN bondgenoten bij Moussem en bij de theatermakers van Kloppend Hert, het gezelschap rond Haider Al Timimi.
Samen maken ze Move (on), een voorstelling waarin acht straffe spelers en performers elkaar ontmoeten en de scène delen: Btissame Bourrich, Evgenia Brendes, Issam Dakka, Jolente De Keersmaeker, Youness Khoukhou, Olga Mouak, Haider Al Timimi en Frank Vercruyssen. Zij gaan op zoek naar antwoorden op vragen die voor hen noodzakelijk zijn, in een grensoverstijgende ruimte waar meerdere invloeden kunnen samensmelten tot één geheel. Maar het begint bij het begin: een open speelveld en gesprek.

performance / theater / een moussem co-productie

18/03/20 - 20:00
Theater aan het Spui - Den Haag
12/03/20 - 13/03/20